Hollands Dafje Uit

/Hollands Dafje Uit
Hollands Dafje Uit2016-09-23T15:33:00+00:00

50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden. Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto, de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet, met pientere pookjes uitgeruste Variomatics, staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap.

Tijdens de tour dient u diverse vragen te beantwoorden dient u een ludieke opdracht uit te voeren, waardoor de benen gestrekt kunnen worden. Voor onderweg krijgt u een versnapering mee. Iedereen wil natuurlijk de felbegeerde Dafbokaal winnen maar voorop staat het plezier en het beleven van de romantiek uit de jaren 60/70.

Deze tour duurt ongeveer 3,5 uren en u kunt starten vanaf diverse locaties, zoals Kalenberg (De Weeribben), Giethoorn, Beachclub Lemmer (Gaasterland), Havelte, Appelscha en locaties op aanvraag.

VOORBEELDARRANGEMENTEN


Heb je andere wensen, vraag ons ernaar en wij denken graag mee!

Contact