De Waddeneilanden

/De Waddeneilanden
De Waddeneilanden2016-02-03T17:46:37+00:00

ErBij Events organiseert de leukste actieve uitjes op de Waddeneilanden voor groepen. Het uitje begint al als u aan boord gaat aan één van de partyschepen. Terwijl u van de omgeving geniet wordt u aan boord verwend met allerlei lekkernijen en kunt u van heel dichtbij de zeehonden bewonderen. Daarnaast kunnen wij de overtocht tot een spektakel te maken door een snelle zeewaardige rubberboot mee te laten varen. Scheuren door de golven! Het breekt de reis op een super manier.

Op één van de eilanden aangekomen kunt u het eiland natuurlijk per fiets ontdekken middels een routebeschrijving , een puzzeltocht of een GPS tocht eventueel aangevuld met diverse activiteiten. Natuurlijk bieden het strand en de zee volop mogelijkheden voor een ludieke activiteit. Maar ook het bezoeken van één van de karakteristieke dorpjes is aan te raden.

Kortom een dagje naar de waddeneilanden is een dagje volop genieten!

VOORBEELDARRANGEMENTEN

[Terschelling en Texel behoren ook tot de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje waddeneilanden]

Meer informatie

Heeft u andere wensen, vraag ons ernaar en wij denken graag mee! Bel Marian van der Bij op 06 22 46 13 53 of stuur een bericht. U ontvangt binnen een dag een reactie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht