Bedrijfsuitje Weerribben-Wieden

/Bedrijfsuitje Weerribben-Wieden
Bedrijfsuitje Weerribben-Wieden2015-01-17T16:06:06+00:00

Dit waterrijke natuurgebied in de Kop van Overijssel is een oase van ruimte en rust. U vindt hier plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbegroeide moerasbossen.

Dit gebied kunt u ontdekken met een fluisterboot. Deze “motor” boten zijn uitgerust met een fluistermotor. Ofwel een accu die voor de voorstuwing zorgt en dus zeer milieuvriendelijk is. Wilt u een andere vorm om vooruit te komen over het water, dan zult u uw eigen krachten aan moeten spreken, en gebruik kunnen maken van diverse kano’s. Maar ook per Daf, kickbike of fiets kunt u de omgeving ontdekken.

ErBij Events werkt met verschillende locaties samen waarvandaan wij de diverse activiteiten kunnen organiseren.Met een prachtig uitzicht over de Kleine Belterwijde, is café “De Waterlelie” in Belt-Schutsloot een zeer bijzonder horeca-etablissement en uniek in de kop van Overijssel. Op het zeer rustig gelegen terras waar u geen hinder van verkeer zult ondervinden is het bijzonder goed toeven. Het café ligt midden in het natuurgebied de Wieden. Ook De Albatros is een mooie locatie gelegen aan de haven van Zwartsluis. Vanaf deze locatie kunnen wij diverse routes uitzetten waarbij u onderweg de natuur vanaf het water kunt ontdekken.

VOORBEELDARRANGEMENTEN


Heb je andere wensen, vraag ons ernaar en wij denken graag mee!

Contact